Verhuur van Springkastelen

Bij Verhuur Danneels kan je terecht voor het huren van springkastelen. Je kan eenvoudig springkastelen huren voor diverse feestjes, denk maar aan een communiefeest of verjaardagsfeestje. Voor zowel grote als kleine feestjes of evenementen zijn de springkastelen van Verhuur Danneels perfect!

Een springkasteel is altijd de ideale manier om te scoren op een feestje of evenement met kinderen. Het is steeds de topattractie van de dag. Alle kinderen zijn onder de indruk van onze springkastelen, denk maar aan de gorilla of de cowboy. Dankzij het diverse aanbod van Verhuur Danneels kan je op elk feestje uitpakken met een nieuw springkasteel.

Belangrijk: onze springkastelen voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en zijn dus van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast werken wij steeds heel flexibel en aan een scherpe prijs. De kwaliteitsvolle service van Verhuur Danneels krijg je er bovenop!

Ter info: ben je van regio Blankenberge? Dan krijg je een korting op de levering van je springkasteel! Woon je iets verder? Dat is geen probleem voor Verhuur Danneels, we verzorgen alle leveringen van onze springkastelen tot in de puntjes. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je jouw feestje of evenement een extra touch geven? Bekijk dan zeker eens onze houten spelen, koelwagen of de diensten van onze partners.

Image

De Safari
8,5m x 3m - ca 13 personen

€130/dag of €195/weekend


Image

Boerderij
5m x 5,5m - ca 10 personen

€130/dag of €195/weekend


Image

De Cowboy
8,5m x 3m - ca 13 personen

€130/dag of €195/weekend


Image

De Gorilla
6,5m x 4m - ca 12 personen
€130/dag of €195/weekend


Fotogalerij