Verhuur van Houten Spelen

Bij Verhuur Danneels kan je terecht voor het huren van houten spelen. Je kan eenvoudig houten spelen huren voor diverse feestjes, denk maar aan een communiefeest of verjaardagsfeestje. Voor zowel grote als kleine feestjes of evenementen zijn de houten spelen van Verhuur Danneels perfect! En het is niet enkel fun verzekerd voor de kinderen, ook volwassenen amuseren zich te pletter met onze grote houten spelen.

Je kan de volgende houten spelen huren bij Verhuur Danneels:

  • Houten Sjoelbak
  • Grote Stapeltoren (Jenga)
  • Groot Vier-Op-Een-Rij spel
  • Groot Houten Ringenwerpspel
  • Groot Houten Mikado spel

Belangrijk: onze houten spelen voldoen aan de laatste normen en zijn dus van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast werken wij steeds heel flexibel en aan een scherpe prijs. De kwaliteitsvolle service van Verhuur Danneels krijg je er bovenop!

Ter info: ben je van regio Blankenberge? Dan krijg je een korting op de levering van je houten spelen! Woon je iets verder? Dat is geen probleem voor Verhuur Danneels, we verzorgen alle leveringen van onze springkastelen tot in de puntjes. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je jouw feestje of evenement een extra touch geven? Bekijk dan zeker eens onze springkastelen, koelwagen of de diensten van onze partners.


Houten Spelen huren

Fotogalerij