Springkasteel Huren Blankenberge

Bij Verhuur Danneels kan je terecht voor het huren van springkastelen in Blankenberge. Je kan eenvoudig springkastelen huren voor diverse feestjes, denk maar aan een communiefeest of verjaardagsfeestje. Voor zowel grote als kleine feestjes of evenementen in regio Blankenberge zijn de springkastelen van Verhuur Danneels perfect!

Een springkasteel is altijd de ideale manier om te scoren op een feestje of evenement met kinderen in Blankenberge. Het is steeds de topattractie van de dag. Alle kinderen zijn onder de indruk van onze springkastelen, denk maar aan het Prinsessenspringkasteel of Het Piratenschip. Dankzij het diverse aanbod van Verhuur Danneels kan je op elk feestje uitpakken met een nieuw springkasteel. Hieronder een overzicht van al onze springkastelen in Blankenberge:

  • Verhuur springkasteel - Het Piratenschip
  • Verhuur springkasteel - Het Prinsessenspringkasteel
  • Verhuur springkasteel - De Bananenaap
  • Verhuur springkasteel - Frozen
  • Verhuur springkasteel - De Piraat
  • Verhuur springkasteel - De Safari

Belangrijk: onze springkastelen in Blankenberge voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en zijn dus van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast werken wij steeds heel flexibel en aan een scherpe prijs. De kwaliteitsvolle service van Verhuur Danneels krijg je er bovenop!

Ter info: wil je een springkasteel huren en ben je van regio Blankenberge? Dan krijg je een korting op de levering van je springkasteel in Blankenberge! Woon je iets verder dan Blankenberge? Dat is geen probleem voor Verhuur Danneels, we verzorgen alle leveringen van onze springkastelen tot in de puntjes. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je jouw feestje of evenement in Blankenberge een extra touch geven? Bekijk dan zeker eens onze houten spelen, koelwagen of de diensten van onze partners.

Onze springkastelen in Blankenberge

Image

Het Piratenschip
6,5m x 4m - ca 13 personen

€125/dag of €185/weekend


Image

Het Prinsessensspringkasteel
6m x 4,7m - ca 10 personen

€120/dag of €180/weekend


Image

De Bananenaap
5m x 5,5m - ca 9 personen

€120/dag of €180/weekend


Image

Frozen
5m x 5,5m - ca 10 personen

€120/dag of €180/weekend


Image

De Piraat
5m x 5m - ca 10 personen

€125/dag of €185/weekend


Image

De Safari
8,5m x 3m - ca 13 personen

€150/dag of €225/weekend


Fotogalerij van onze springkastelen in Blankenberge